Kérdése van? Hívjon minket! +36309467329

CSOMAGTARTÓ TÁSKA-FEKETE
CSOMAGTARTÓ TÁSKA-FEKETE
13 499 Ft

CSOMAGTARTÓ TÁSKA-FEKETE

CSOMAGTARTÓ TÁSKA-FEKETE
CSOMAGTARTÓ TÁSKA-FEKETE
CSOMAGTARTÓ TÁSKA-FEKETE
CSOMAGTARTÓ TÁSKA-FEKETE
CSOMAGTARTÓ TÁSKA-FEKETE
Az innovatív autótároló táskák harmadik generációja Surdoca – 6 havonta frissítsen egy új generációt. Ezért lehet a Surdoca az egyik vezető márka az autóipari tárolótáskák terén. Ez a harmadik generációs termék kétszer akkora kapacitással rendelkezik, mint a második generáció. 4 nagy teherbírású hálózseb tisztán tartja autóját, a másik 4 oxfordi szövetzseb helyet biztosít az apróságoknak, 2 rejtett zseb pedig védi magánéletét.
Az autómodellek 90%-ához alkalmazkodik, könnyen használható, nem ráz. Ez a termék a modellek 90%-ához illeszkedik, ha az autó hátsó ülése és csomagtartója össze van kötve, ez a tárolótáska alkalmas a használatra. Ez a termék három erős hevederrel rendelkezik, amelyeket könnyű felszerelni és másodpercek alatt eltávolítani (Megjegyzés: A harmadik generációs termék 3 fejlett tépőzáras pánttal van felszerelve, amelyek biztosítják, hogy a táskája ne billegjen az autóban.
Kiváló minőségű vízálló oxford kendő és erős hálós anyag, gépben mosható Anyagát tekintve 600D (6 x 3) oxford kendőt használnak az elülső rétegben, és 600D (3 x 3) oxford kendőt a hátsó rétegben . A tartós elasztikus hálótáskával ez a két anyag tökéletesen kombinálva erős és nagy kapacitást biztosít, és ideális az autó csomagtartójában való használatra.Vízálló és mosógépben mosható.
Erős varratok és egyedi élzárási folyamat Minden termék hüvelykenként 8 öltéssel rendelkezik, és a nagy teherbírású, 5,5 grammos kábelt használja, amely sokkal jobb minőségű, mint a pamut és az általános fonalak, és minden terméket tartósabbá tesz. A varrás során visszahúzó eljárást (vagy fordított tűt) használunk, hogy stabilizáljuk a zsebek széleit, és megakadályozzuk azok károsodását.
13 499 Ft
Adatok
Cikkszám
B0768938CP
Tömeg
500 g/db