Kérdése van? Hívjon minket! +36309467329

AUTÓ CSOMAGTARTÓ TÁSKA
AUTÓ CSOMAGTARTÓ TÁSKA
17 499 Ft

AUTÓ CSOMAGTARTÓ TÁSKA

AUTÓ CSOMAGTARTÓ TÁSKA
Szeretni fogja a Drive Auto Products új, szabadalom alatt álló verzióját. Miért? Mert alapos kutatást végeztünk, hogy a vásárlók mit szeretnek és mit nem az autószervezőikben...
AZ ÖSSZES TULAJDONSÁGRA, AMIRE SZÜKSÉGES — Ezt a táskát úgy tervezték, hogy kiküszöbölje a más modelleken előforduló problémás területeket, mint például: B. vékony oldalpanelek vagy túl gyenge fenék, vagy tépőzáras alsó rész, amely lehetővé teszi a táska elcsúszását, hiányzó zsebek vagy kicsi vagy csak nagy méretbeállítások.
BÓNUSZ — Az opcionális hevedercsatok poggyászhálóként feszülnek, és a háttámlára vagy a hátsó ülés gyermekülésének rögzítésére akaszthatók, így biztonságosan a helyükön tartják a holmikat.
ELŐNYÖK — Annak érdekében, hogy a táska tartós legyen, és a táska függőlegesen maradjon, mindegyik panel merev alaplappal van megerősítve – összesen 13 db! Az első ülés üzemmód ideális üzleti utakhoz vagy egyedül utazókhoz, mivel az első utasüléshez rögzíthető, és a háttámlára övezik, hogy megakadályozzák az előreesést fékezéskor.
JELLEMZŐK — Prémium Oxford 600D szövet, 2 nagy elülső zseb, teljesen bélelt, bordázott panelek kávésbögrék/vizes palackok tárolására, 8 oldalsó hálós zseb, füles zsebek munkafüzetek, táblagépek, telefonok, iratgyűjtők vagy a ferdehátú szerszámok, állatkellékek és egyebek számára !
17 499 Ft
Adatok
Cikkszám
B071F82CYJ